MARDİN / MİDYAT - Yolbaşı Halid Bin Velid İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

MİLİ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ  GÜÇLENDİRİCİ DESTANLARIMIZDAN OLAN ÇANAKKALE ZAFERİNİ KUTLADIK.iSMAİL ÇETİN GAZİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZE  ŞEHİTLİK,GAZİLİK UNVANLARININ  VE VATAN BORCUNUN NE KADAR ÖNEMLİ BİR DAVRANIŞ OLDUĞUNU  İFADE ETTİ.İSMAİL ÇETİN GAZİMİZE OKULUMUZA YAPTIĞI ZİYARETİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

BAHARIN BAŞLAMASIYLA ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE OKUL BAHÇELERİNDE BAKIM,ONARIM,AĞAÇLANDIRMA VE PEYZAJ ÇALIŞMALARI YAPILDI.

Kas

Yolbaşı Halid Bin Velid İmam Hatip Ortaokulu olarak danışma kurulumuzu oluşturup ilk toplantımızı gerçekleştirdik.Milli ,manevi ,ahlaki,insani ve kültürel değerlerimizi yaşatmak yaygınlaştırmak ve yeni nesillere aktarmak için her etkilik öncesi ve sonrası toplantı yapılmasına karar verildi. okulumuzda öğrencilerin gelişimlerini arttırmak için  sürekli etkinliklerin yapılması  ve etkinliklerden tüm öğrencilerin faydalanması kararı alındı.

Kas

Okul Aile Birliği Genel Veli Toplantısı Yapıldı.  Toplantı sonucunda Abdülgani GÖKSU başkan seçildi.

Kas

15 Ekim 2017 de okul el birliği ile boyatılarak modern bir görünüme kavuşturuldu.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öğretmen ve öğrencilerle birlikte  coşkuyla kutlandı.

Ekm

Ekim ayının 2. haftası öğrenci meclis başkanlığı seçimleri yapılarak öğrenciler yaşayarak demokrasiyi öğrendiler.

Ekm

06-10-2017 Tarihinde okulumuza yeni atanan okul müdürü Metin YARIŞ, öğretmenlerle tanışmak ve eğitim-öğretimin kalitesini arttırmaya yönelik çiğ köfte yemeği akabinde  toplantı yapıldı.

Ekm

Kültür ve Medeniyetimizi yansıtacak , manevi değerlerimizi ön plana çıkaracak özlü sözler, resimler, ayet ve hadisler öğrencilerle beraber hazırlanarak, okulun uygun yerlerine asıldı.

Ekm

Okul çevresi ve veliler de işin içine katılarak aşure etkinliği gerçekleştirildi.

Ekm

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenİ, Sevgi BAŞAK  müfredatları değişen derslerle ilgili en az bir materyal hazırlayıp EBA sistemine yükledi.

Ekm

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İMAM-HATİP ORTAOKULLARI KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERE İMAM HATİP OKULLARININ GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE YAŞADIKLARI SIKINTILAR ANLATILDI.